fictura books logo
0
 0,00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

Algemene voorwaarden

Laatst bijgewerkt op 27 februari 2024

Welkom bij www.ficturabooks.com. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met de volgende algemene voorwaarden. Lees deze zorgvuldig door.

1. Gebruiksvoorwaarden

Deze website biedt informatie over de boeken die worden gepubliceerd door Fictura Books en de gerelateerde merchandise. Alle content is bedoeld voor informatieve doeleinden.

2. Intellectueel Eigendom

Alle content op deze website, inclusief tekst, grafische vormgeving, logo's, afbeeldingen en software, is eigendom vanwww.ficturabooks.com en wordt beschermd door het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten.

3. Beperking van Aansprakelijkheid

www.ficturabooks.com is niet aansprakelijk voor enige directe, indirecte, incidentele schade die voortkomt uit uw gebruik van of onvermogen om deze website te gebruiken.

4. Privacybeleid

Uw privacy is belangrijk voor ons. Ons privacybeleid, dat uitlegt hoe we uw informatie verzamelen en gebruiken, is hier te vinden: https://ficturabooks.com/privacyverklaring/.

5. Wijzigingen in de Voorwaarden

Wij behouden ons het recht voor om deze algemene voorwaarden op elk moment te wijzigen. Dergelijke wijzigingen worden effectief zodra ze op de website worden gepubliceerd.

6. Toepasselijk Recht

Deze voorwaarden worden beheerst door en geïnterpreteerd in overeenstemming met de wetten van Nederland, en eventuele geschillen zullen exclusief worden voorgelegd aan de rechtbanken van dat gebied.

Contact

Voor vragen over deze algemene voorwaarden kunt u contact met ons opnemen via info@ficturabooks.com.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram