fictura books logo
0
 0,00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

Verzenden & Retourneren

Let op, Fictura Books is niet verantwoordelijk voor eventuele vertragingen bij de douane of post bezorging.

Verzenden naar Nederland

Verzendkosten
De verzendkosten zijn op basis van het gewicht van de bestelling, dit is vanaf € 4,25. Elke verzending zal met track & trace worden verzoden. Je ontvangt een e-mail met een trackingnummer zodra je bestelling is verzonden. Hiermee kun je de status van je levering volgen.

Levertijden
Levertijden zijn tussen de 2 en 5 werkdagen.

Verzenden naar EU landen

Ik verstuur naar de volgende EU landen: België, Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Zweden.

Verzendkosten
De verzendkosten zijn op basis van het gewicht van de bestelling, dit is vanaf € 5,90 . Elke verzending zal met track & trace worden verzonden. Je ontvangt een e-mail met een trackingnummer zodra je bestelling is verzonden. Hiermee kun je de status van je levering volgen.

Levertijden
Levertijden zijn 5 tot 10 werkdagen, afhankelijk van de bestemming.

Verzenden naar Verenigd Koninkrijk

Verzendkosten
De verzendkosten zijn op basis van het gewicht van de bestelling, dit is vanaf € 7,70 . Elke verzending zal met track & trace worden verzonden. Je ontvangt een e-mail met een trackingnummer zodra je bestelling is verzonden. Hiermee kun je de status van je levering volgen.

Levertijden
Levertijden zijn 5 tot 10 werkdagen.

Verzenden andere landen

Op dit moment verstuur ik niet naar andere landen dan bovengenoemde. Dit heeft puur te maken met al het uitzoekwerk en de tijd om dat allemaal op te zetten. Mocht je toch graag iets willen bestellen, neem dan contact met mij op en dan kan ik kijken wat ik kan doen.

Retourneren

Je hebt 14 dagen na ontvangst recht om je bestelling terug te sturen. Neem contact op met info@ficturabooks.com om je retour te melden. Pas na ontvangst van de geretourneerde artikelen storten we het aankoopbedrag terug.

Retourvoorwaarden

  • Artikelen moeten ongebruikt en waar mogelijk in de originele verpakking worden geretourneerd.
  • B-grade en uitverkoop producten worden niet geaccepteerd voor retour.
  • Producten die gepersonaliseerd zijn worden niet geaccepteerd voor retour.
  • De kosten voor retourzending zijn in de meeste gevallen voor jouw rekening. Neem contact op voor meer informatie.

Contact

Heb je vragen over je bestelling, het verzend- of retourproces? Neem dan contact op via info@ficturabooks.com.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram