fictura books logo
0
 0,00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

Veel gestelde vragen

Naar welke landen verzend je?

Ik verzend naar België, Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Nederland, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Verenigd Koninkrijk en Zweden.

Wanneer verzend je naar de Verenigde Staten?

Ik moet hiervoor eerst duidelijk hebben hoe de belastingaangiften werken. En gezien de complexiteit hiervan, kan dat even duren. Mocht je informatie hebben die mij hierbij kunnen helpen, is dat zeer welkom.

Ik heb het verkeerde adres ingevuld bij mijn bestelling, wat moet ik doen?

Neem contact op via info@ficturabooks.com en vermeld je probleem, je bestelnummer en het juiste adres. Indien je bestelling nog niet is aangemeld voor verzending, kan het adres nog aangepast worden.

Waarom heb ik geen email ontvangen met de track & trace?

Heb je wel e-mails over je bestelling ontvangen met een overzicht van wat je hebt besteld en je bestelnummer? Zo ja neem contact op met info@ficturabooks.com en vermeld hierbij je probleem en bestelnummer. Dan kan ik de e-mail opnieuw naar je sturen.
Zo nee, potentieel heb je een verkeerd e-mail adres ingevoerd. Neem contact op met info@ficturabooks.com en waarin je je probleem vermeld, je vermoedelijke email adres, wat er in je bestelling staat en naar welk adres het is gestuurd. Met die informatie kan ik je bestelling hopelijk traceren en je de e-mail met track & trace alsnog versturen.

Doe je aan commissies?

Nee, op dit moment niet.

Kun je mijn prentenboek illustreren?

Neem contact met mij op met de details, houd er rekening mee dat ik dit niet gratis doe.

pickle happy
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram