fictura books logo
0
 0,00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

Boeken

Alles over Boontje

De Boontje-serie is geïnspireerd door mijn eigen dwergpapegaai. Haar naam is Apache. Mijn broertje gaf Apache aan mij in 2019 en ze had altijd een dieet van zaden gehad. Dit is natuurlijk niet erg gezond, dus probeerde ik haar op een dieet van groenten en pellets te zetten. Ze haatte de groenten en viel ze aan alsof het monsters waren. Dit was de inspiratie voor 'Boontje en het groentenmonster'.

Toen ik Apache naar de dierenarts nam, vond ze dat weer niet leuk. Dit was de inspiratie voor 'Boontje gaat naar de dokter'.
marielles lovebird apache20210331 160243arrow mid blue
Mijn inspiratie voor Boontje

Hoofdserie

De hoofdserie van Boontje is bedoeld voor kinderen van 3 tot 5 jaar en kan in willekeurige volgorde worden gelezen. Het heeft een groot letterformaat, zodat oudere kinderen het verhaal zelf kunnen lezen of samen met jou kunnen lezen. Elk prentenboek verdiept zich in een onderwerp vanuit het perspectief van je kind door de ogen van een zeer fantasierijke dwergpapegaai.

Educatieve serie

De educatieve serie heeft op dit moment slechts één boek. Er komen er binnenkort meer! Deze prentenboeken zijn bedoeld voor kinderen van 2-3 jaar oud. Net als de hoofdserie hebben ze een groot letterformaat, om te helpen bij het beginnen met lezen. Elk boek zal uw kind helpen bij hun ontwikkeling van de wereld om hen heen.

Kleurboeken

De prentenboeken in de hoofdserie hebben elk een kleurboek in hetzelfde thema. Ze bevatten uniek ontworpen kleurplaten, zodat je kind urenlang kleurplezier zal hebben. Elke kleurplaat is aan de achterkant zwart. De kleurboeken zijn Engelstalig.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram