fictura books logo
0
 0,00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

pickle banner

Boontje en het groentenmonster

Groenten eten? BAH! Maar nu is er een groentemonster in Boontje's huis binnengedrongen. Wat kan hij doen om zijn huis veilig te maken?

Dit grappige verhaal spreekt tot de verbeelding van je kind en is een geweldig verhaaltje voor het slapengaan.

Meer informatie

Houdt jouw kind ook niet van groenten net als Boontje?

Maak kennis met Boontje, een perzikkop dwergpapegaai met veel fantasie die graag speelt en luidruchtig is. Hij woont bij zijn baasje Flora die hem zijn favoriete eten geeft: zaadjes.
Maar op een dag is een groot oranje monster met vijf groene armen zijn huis binnengekomen en heeft een magische spreuk op zijn zaden uitgesproken!

... Lukt het Boontje om het monster te verslaan?

... Krijgt hij zijn zaadjes terug?

Dit verhaal helpt kinderen die niet van groenten houden om tegen hun eigen kleine gezonde groentemonsters te vechten. Het laten hen zien dat je dingen meer dan eens moet proeven.

'Boontje en het groentenmonster' is een geweldig prentenboek om voor te lezen aan je 3 tot 5 jaar oude kind. Het grote letterformaat laat je kind meelezen naarmate ze ouder worden. Het is het perfecte verhaal om je kind te leren gezond te eten.

ISBN 978-9083288000
34 pagina's
21,59 x 21,59 cm

boont en het groentenmonster coverpickle pages nl
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram