fictura books logo
0
 0,00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

learning colors with pickle

Kleuren leren met Boontje

Ga op een kleurrijk avontuur met Boontje. Ontdek wel 10 verschillende kleuren hoe je nieuwe kleuren maakt door ze te mengen. Weet jij wat Boontje's favoriete kleur is?

Meer informatie

Volg het kleuravontuur van een nieuwsgierige dwergpapegaai genaamd Boontje. In dit schattige prentenboek voor kinderen van 2 tot 4 jaar kunnen kinderen alles leren over de kleurrijke wereld om hen heen. Van de basis kleuren, tot het mengen ervan om nieuwe kleuren te creëren. De levendige illustraties laten alle achtergrondafleidingen weg, om zich te concentreren op het onderwerp, waardoor dit een uitstekend hulpmiddel is voor vroege educatie.

  • Vroege educatie
    Ontworpen om jonge geesten te betrekken bij het leren van kleurherkenning en het mengen van kleuren om een dieper begrip en waardering vanaf jonge leeftijd te stimuleren.
  • Ouder-kind verbinding
    Dit boek biedt een prachtige kans voor ouders en kinderen om samen kwaliteitstijd door te brengen. Het hardop lezen van "Learning Colors with Pickle" kan een dierbare activiteit worden die niet alleen educatief is, maar ook de emotionele band tussen ouder en kind versterkt.
  • Levendige en leuke illustraties
    Elke pagina van Pickle's ontdekkingsreis naar kleur is met de hand getekend met levendige kleuren, leuke uitdrukkingen en boeiende illustraties. Dit maakt het verhaal niet alleen educatief, maar ook leuk om te lezen.
cover front only nlpages learning colors with pickle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram