fictura books logo
0
 0,00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

learning shapes with pickle promotion banner

Vormen leren met Boontje

Ga op avontuur en ontdek de interessante wereld van vormen samen met een slim klein papegaaitje genaamd Boontje.

Meer informatie

Verdiep je in de betoverende wereld van vormen met Boontje in dit boeiende prentenboek voor kinderen van 2 tot 4 jaar oud. Deze slimme kleine dwergpapegaai heeft een talent voor het vinden van vormen. Moedig de nieuwsgierigheid van je kind aan, terwijl ze de vele vormen op een grappige en speelse manier ontdekken. Laat Boontje hen op een heerlijke reis leiden, waarbij leren verandert in een wonderlijke avontuur vol gelach en vreugde. Verken cirkels, vierkanten en driehoeken door levendige illustraties en een boeiend verhaal. 'Vormen leren met Boontje' is niet zomaar een boek; het is een buitengewone ervaring die de liefde voor leren stimuleert en een leven lang meegaat.

  • Vroeg leren: Leg de basis voor academisch succes door fundamentele vormen te introduceren via een boeiend verhaal, waardoor een sterke educatieve basis ontstaat voor jonge lezers.
  • Samen ontdekken: Versterk je relatie met je kind terwijl jullie samen Boontjes avontuur vol vormen aangaan, waardoor een gevoel van saamhorigheid en vreugde in het leren ontstaat.
  • Moedig nieuwsgierigheid aan: Stimuleer de nieuwsgierigheid en vroegtijdig leren van je kind via een avontuur vol gelach, waardoor een stevig fundament wordt gelegd voor toekomstig onderwijs.
vormen leren met boontje omslag nederlandspages learning shapes
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram