fictura books logo white
0
 0,00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

banner lovebirbs and anibeanz

Laat mij je voorstellen aan Lovebirbs en AniBeanz!

Gepubliceerd op 
9 augustus 2024

Zowel Lovebirbs als AniBeanz waren onderdeel van mijn andere bedrijf, maar Fictura Books heeft ze nu overgenomen. Beide komen met nieuwe illustraties en verhalen.

Lovebirbs is voornamelijk informatief en heeft zijn eigen blog. Het is ontstaan toen ik mijn dwergpapegaai Apache kreeg en geen website kon vinden met een focus op dwergpapegaaien. Meer over het verhaal van Apache is te vinden op de blog.

De focus van Lovebirbs blijft informatief, dus als je meer wilt weten over het houden van dwergpapegaaien, neem een kijkje op de website. Let wel op, de site is vooralsnog alleen Engelstalig.

lovebirbs summervibes peach faced lutino
kawaii bird fischers

AniBeanz is begonnen als een simpele tekening van een hond die een boonvormig lichaam had. Ik vond dit een grappig concept dat ik meerdere dieren zo ben gaan tekenen. Destijds zat er geen verhaal aan vast, maar dat is inmiddels wel veranderd. Zo heb ik Matthew de hamster, Albert de lama, Pepper de kerkuil en Jade de grasparkiet. Ze wonen allemaal in dezelfde wereld, maar heb elk hun eigen unieke verhalen. Vooralsnog is het plan hier volgend jaar een aantal verhalen van uit te geven. Welke weet ik nog niet, ik heb er namelijk weer een hoop en te weinig tijd om alles te werken.

anibeanz green budgie swag glasses
anibeanz a4 shocked face matthew

Boontje wordt uiteraard niet vergeten. Ik ben bezig met een volgend avontuur van mijn mascotte, echter zijn er veel andere dingen die ook plaats vinden, dus voor nu heb ik nog geen deadline gezet.

Laatste nieuws
evenementen september oktober 2024

Evenementen in september en oktober

19 augustus 2024
banner nieuwe producten augustus 2024

Aankondiging nieuwe Lovebirbs, AniBeanz en Boontje producten

12 augustus 2024
banner lovebirbs and anibeanz

Laat mij je voorstellen aan Lovebirbs en AniBeanz!

9 augustus 2024